Hoegaarden White Beer Review

Hoegaarden is die hedendaagse oorspronklike Belgiese wit. Daar is 'n aantal nabootsers, maar niemand het werklik die perfekte balans van subtiliteit en kompleksiteit bereik wat Hoegaarden maak, so eenvoudig lyk nie. Ek het eers hierdie bier in 'n kafee in Johannesburg, Holland. Dit was 'n onvergeetlike ervaring. Hierdie bier was vir my 'n openbaring en was in sommige opsigte verantwoordelik vir my voortdurende fassinasie met bier.

Ek was genoegen om onlangs 'n bottel Hoegaarden by my plaaslike kruidenierswinkel te vind en ek het dit opgeruk.

Ongelukkig het ek geleer dat dit nie baie goed reis nie. Waar die bier wat ek in Holland gehad het was kompleks en ryk aan geur, het die bottel wat my in Missouri gevind het, baie verloor. Dit is nog steeds 'n lekker bier, maar as jy kans kry, probeer dit so naby aan die bron in Belguim as moontlik.

Ek is hartseer om te sĂȘ dat ek nie proe aantekeninge gehad het toe ek die eerste een in Holland gehad het nie, dus ek kan net my notas op Hoegaarden met jetlag deel. In voorkoms is dit perfek. Dit het 'n dik, rotsagtige kop wat hoog bo die rand van die glas sit. Die bier is baie bleek, ligter in kleur as Pilsner , en bewolk. Die bewolktheid dra 'n witheid by die voorkoms, dus die naam. Die neus is vol vars hoep met 'n bietjie korrels en gis. Dit het 'n dun mondgevoel. Piesangs en naeltjies is onmiddellik duidelik in die geur met 'n soet en pittige afwerking. Dit is 'n wonderlik verfrissende bier.

voor

nadele

beskrywing

Die onderste lyn

Hoegaarden is die oorspronklike Belgiese witbier. Dit is die beste geniet so naby aan die brouery as moontlik, aangesien dit 'n bier is wat nie goed reis nie.

Maar dit is nog steeds 'n smaak waar jy dit vind.