Dodelike Coconut Pecan Frosting

'N Duitse sjokoladekoek is 'n ligte-gegeurde sjokoladekoek. Dit benodig 'n kragtige versiersel om dit spesiaal te maak. Dit is waaroor hierdie resep gaan. Die eerste keer dat ek hierdie Koekos Pecan Frosting-resep vir 'n Duitse Chocolate Cake gemaak het , het my familie, veral my dogter, daaraan verlief geraak. Sy was ook reg. Daar was net iets oor al die botter gemeng met klapper en pekanneute. Lekker!

Wat jy benodig

Hoe om dit te maak

In 'n swaar kastrol, smelt die botter. Klits in die versoetde gekondenseerde melk en die eiergeel. Terwyl dit voortdurend geroer word, bring die mengsel tot kookpunt. Sodra dit kook, verwyder uit die pan van die hitte. Roer die klapper en pekanneute in. Koel die ryp na kamertemperatuur. Smeer dit eers op hierdie Duitse sjokoladekoek of 'n ander koek van jou begeerte.

Maak genoeg om 'n 2-lae koek te ys.

Notas in die kantlyn:

In teenstelling met ander weergawes van hierdie resep, loop hierdie resep aan die kant van die koek, wat ek verkies.

As jy hierdie versiersel wil toeneem, voeg meer kokos en pekanneute toe, sowat 1/2 van elke beker moet dit doen. Maak ook seker dat dit heeltemal koel is. My versiersel was nog 'n bietjie warm as ek dit op my koek geplaas het.

Hierdie ryp word gemaak vir die vrieskas. Net seker wees om dit in 'n lugvrye, verseëlde sak of plastiekhouer te plaas. Voordat jy dit gebruik, ontdooi dit in die yskas. Jy kan dit ook effens verhit voordat jy die koek ryp, veral as jy wil hê dat dit aan die kante van die koek moet drup.

Ek is Nuts Oor Kokos

Ek hou van die smaak, die tekstuur en die natuurlike soetheid van klapper. Hier is 'n paar van my gunsteling resepte gemaak met klapper.

koekies
Klein klapperkolletjies met net 'n paar ander bestanddele maak hierdie een van my gunsteling koekies.

Kokosbrood
Vinnige brood kom in allerhande geure, maar natuurlik is dit een van my gunstelinges. Soos ander vinnige brode, hou ek van hierdie een wat koud gedrink en met sagte botter versprei het.

Italiaanse Roomkoek
Ja, 'n wit romige versiersel gevul met pekanneute met 'n koek gevul met baie klapper maak hierdie resep vir Italiaanse Roomkoek.

Kokos Roomys
Hierdie resep is werklik net vir al daardie klapperliefhebbers daar buite soos ek. Nie net is dit met klapper nie, maar dit word ook gemaak met roomkosos.

Dump Cake aka Easy Cobbler
Ek het al meer as 30 jaar hierdie resep minstens een keer per jaar gemaak. Dit verras my elke keer oor hoe maklik dit is om te maak en hoe wonderlik dit met ys of slagroom smaak.