Tortellini Salade Resepte

Ek dink dat tortellini een van my gunsteling geriefsvoedsel is . Dit is altyd in my vrieskas, dit is maklik om te kook, en die resultate is net skouspelagtig. Dit is baie makliker om net drie dae lank bevrore tortellini te kook as om pasta vir 8-10 te kook, en kyk voortdurend na die ontwykende "al dente" doneness punt. En in die somer maak ek baie tortellini slaai resepte.

Tortellini kom in verskeie variëteite voor.

Gedroogde tortellini kom in die pastapad. Gekoelde tortellini word gewoonlik naby suiwelprodukte soos kaas en jogurt vertoon. En bevrore tortellini word in die vrieskasafdeling gevind. Bevrore is my gunsteling. Dit kom ook in verskeie geure: gewone kaas, hoender en fabelagtige variasies op wors, pesto en son gedroogde tamatie. En dit gaan nie sleg op jou wees nie!

Hierdie pasta is super maklik om te kook. Ek beveel die gevriesde verskeidenheid aan, want alles wat jy regtig moet doen, is om dit te herverhit. Voeg die tortellini by kookwater en na drie minute, wanneer al die klein ouens swaai, is hulle klaar. Smaak een om seker te maak dit is warm. Voeg dan by hierdie heerlike slaai resepte.

Tortellini Salade Resepte