Pampoen Falafel Resep

Ek het oor die algemeen probleme met vrae wat gunstelinge soos gunsteling kleur, gunsteling liedjie, ens.. Ek hou van 'n verskeidenheid dinge en my gunsteling is gewoonlik wat ek destyds geniet. Maar ek het nog nooit probleme gehad met die beantwoording van die vraag wat my gunsteling kos is nie. Moenie my verkeerd verstaan ​​nie, ek is absoluut lief vir 'n humongous lys van kosse. Maar daar was nooit 'n tyd in my lewe toe falafel nie my gunsteling was nie. As dit op 'n restaurantkaart is, maak nie saak watter ander heerlike aanbiedinge daar is nie, ek bestel dit.

Gegewe die feit, sou jy dink ek maak dit al tuis tuis, maar ek doen dit eintlik net selde. Die rede hiervoor is dat ek enigiets seldsaam diep braai. Ja, jy kan oondgebakte falafel maak en ek doen van tyd tot tyd. Dis goed. Maar dit is nie die kos wat in die kategorie van gunsteling behoort nie. Net die oorspronklike diepgebraaide falafel hou daardie kroon.

Maar die ander dag eksperimenteer ek met 'n pampoen falafel weergawe en besluit dat die enigste ware toets sou wees om dit reg te kook. En dit was so die moeite werd. Warm, krokante falafelkolletjies reguit van die friteuse, bedek met koel Israeliese slaai en my tweede gunsteling kos in die hele wêreld, tahini . Ek dink ek het die middag geëet vir middagete en aandete. Geniet dit!

Wat jy benodig

Hoe om dit te maak

  1. Voeg die gespoelde en gedreineerde kikkererwyntjies, kwartvormige ui, knoffelhuisies, onversoete pampoenpuree (nie pampoentertvulling), suurlemoensap, komyn, koljander, sout, swartpeper, bakpoeier, meel en pietersielie by die bakkie van 'n voedselverwerker by . Pols of puree totdat die mengsel meestal glad is.
  2. Verhit 'n groot pot canola of groente-olie tot 375 grade.
  3. Plaas die oorblywende 1/4 koppie alledaagse meel in 'n wye bak.
  1. Sprinkel falafelkolletjies (ongeveer 1 oz. Elk) en rol in die meel tot rok.
  2. Skep in bondels, braai die falafelballe in die olie vir sowat 5 minute of tot knapperig en goudbruin. Moenie die pot skuif nie, so bak in 2 of 3 bondels afhangende van die grootte van jou pot. Dreineer op 'n papierhanddoek.

Sit op pita of naanbrood en bo-op met gekapte komkommers, tamaties in blokkies, gesnyde rooi ui en tahini sous.