Suurlemoensap: Vars of Gebottel?

Vraag: Suurlemoensap: Vars of Gebottel?

Is daar 'n verskil tussen die gebruik van vars of gebottelde suurlemoensap?

Antwoord: Ek glo dat dit 'n baie sensitiewe palet sal neem om te onderskei tussen vars of gebottelde suurlemoensap, maar ek gebruik altyd vars om baie redes. Eerstens, ek hou daarvan om so egelik as moontlik te bly. Tweedens bevat 'n gebottelde suurlemoensap konserveringsmiddels, wat ek probeer om weg te bly van my familie.

Derdens, dit is net so maklik vir my om 'n suurlemoen te maak as om dit uit die bottel te gooi.

Vars suurlemoene sal tot twee weke in die yskas hou. Koop dit by die halfdosyn en as jy dit nie gebruik nie, kan jy altyd 'n middelpunt vir jou tafel maak. Geen begeerte vir die middelpunt nie? Probeer vars limonade te maak en jy sal sien waar die verskil tussen vars en suurlemoensap afkomstig is.

Suurlemoenskil is 'n onderwaardeerde hulpbron. Suurlemoenskil is groot in nagereg en is selfs beter met vars groente! Voeg 'n eetlepel suurlemoenskil by jou water by die stoomende groente. Jy sal 'n lemoen suurlemoen hê in die smaak van enige groente wat jy kook. Probeer met vars groenbone en aspersies!