Bekendstelling: Die VeganEgg

Wat is die VeganEgg?

Voordat ons verder gaan, laat ek eenduidig ​​sê, nee, eiers is nie veganies nie, en daar is 'n debat oor of eiers as vegetariërs beskou kan word . Hierdie veganiese eier is nie eintlik 'n eier nie, maar dit is eintlik vegan !

Om dit te sê, kyk na die nuwe veganier!

Ek het geweet voordat ek selfs die veganiese eier probeer het. Hoekom? Twee redes: 'n Mens kom uit die fyn mense by Follow Your Heart, wat nog steeds die produsente van my persoonlike gunsteling veganese mayonnaise is , en terwyl die opsies vir 'n vegaanse kaas-alternatief met spronge gegroei het, vir 'n lang, lang Tyd, Volg Jou Hart se Vegankaas was een van die enigste ware veganistiese en lekker lekker opsies.

Soos in 1999, voor die woord vegan 'n huishoudelike term was. En twee, want dit is tien jaar in ontwikkeling.

Laat dit vir 'n rukkie sink. Sommige kos wetenskaplikes het tien jaar lank hierdie produk volmaak. Na vyf jaar was hulle nie tevrede dat hulle die perfekte veganiese eier geskep het nie, en selfs na nege en 'n half jaar was hulle nog nie tevrede nie (ook het hulle nie opgehou nie!). Stel jou voor of jy Mandaryn begin het of leer om die kitaar die hele dag tien jaar gelede te speel. Hoe goed sal jy nou wees? Mooi goed, reg? Presies.

Die VeganEgg is gemaak van algehimel , wat van mikroalge gemaak is . Dit is volgens sommige besigheids- en voedseltendespekulante 'n toekomstige kos wat in die volgende paar jaar in die kos-toneel en ons borde sal bars. Begin oral en in alles, soos quinoa en die glutenvrye tendens, het 'n paar jaar terug.

En natuurlik, albei die VeganEgg en alg, blom self glutenvry, vegan, allergeenvry, sojavry en al die goeie dinge.

Het jy nog 'n rede nodig om die VeganEgg lief te hê? Ons weet almal dat die eet van vegetariese en verkieslik veganistiese een van die beste besluite is wat jy kan maak vir jou eie gesondheid en vir die toekoms van ons planeet, maar kyk na hierdie feit: Volg Jou Hart kan 100 VeganEggs produseer met dieselfde hoeveelheid water gebruik net een hoender eier .

O, en het ek genoem dat die hele produksiefasiliteit amper volledig deur sonkrag aangedryf word ?

Hoe om die Vegan Eier te gebruik

Terwyl die boks voorstel om die VeganEgg te gebruik om roereiers te maak, is dit slegs 'n klein deel van wat dit gebruik kan word. Hul webwerf het 'n paar resepvoorstelle, soos 'n mooi soek quiche. Kyk weer na hierdie spasie om te sien watter ander dinge ek uiteindelik skep! Ek hoop om die VeganEgg te probeer om mini-frittatas (korslose kwik) te maak.

Hoe om die Vegan Eier te kook om "Roereiers" te maak

Die basiese instruksies vir die kook van die veganiese eier is soos volg, maar lees vir my persoonlike wenke:

Die instruksies sê om twee eetlepels veganiese eier en 1/2 koppie yskoue saam te voeg, maar in my ervaring sal 'n bietjie meer water beter werk. Ek gebruik nader aan 2/3 koppie. Nog 'n vinnige wenk is dat wanneer die instruksies sê om dadelik te begin scrambling, dit regtig beteken dit! My eerste proe met die veganier, ek het ongeveer 10 sekondes gewag voordat dit gekruip het, en geëindig met iets meer soos 'n omelet en smaaklik gematig.

Op my tweede keer het ek begin roer terwyl ek die beslag in die pan gooi en amper nie opgehou nie. Werk soos 'n sjarme. Ek het ook gevind dat ek nie die volle 6-8 minute regtig nodig gehad het nie totdat dit lyk - meer as 4-5 minute.

So, hoe smaak die VeganEgg?

In 'n woord - amazing! Soos u van die foto kan sien, is dit regtig 'n dooie ring vir roereier. Die kleur en tekstuur (so belangrik nog steeds onderskat!) Is op die punt. Kol. Op. Baie, baie meer van 'n doppleganger as tofu scramble . En die smaak? Pretty darn good. Die VeganEgg smaak baie anders as tofu scramble, en smaak nogal soos roereier. Dit smaak beslis "eierig".

Met 'n bietjie sout en peper bygevoeg, het dit 'n baie kragtige, umami-agtige geur aangeneem, waardeur ek meer wou hê. Na my eerste smaak toets (en met 'n paar foto's), het ek dadelik 'n tweede bondel geslaan.

Genoeg gesê.

Waar kan ek die veganiese eier koop?

Op die oomblik is die Vegan Eier landwyd beskikbaar by Amazon.com. Geen woord oor waarom Whole Foods dit nog nie vir landwye verspreiding gekies het nie, maar ek het dit gesien by 'n paar kleiner plaaslike organiese en koöperatiewe kruidenierswinkels.

Enige finale woorde?

Ja. Sout beslis byvoeg. En 'n bietjie peper.

Sien ook: