Wat kan ek eet in plaas van Tofu?

As ek vegetariër is, moet ek tofu eet?

As ek vegetariërs gaan, moet ek tofu eet? Ek wil graag vegetariërs gaan, maar ek hou nie van tofu nie!

Ek probeer regtig glo dat daar nie so iets is soos 'n dom vraag oor vegetarisme nie, maar ek kan regtig nie die logika agter hierdie een sien nie. Dit is soos om te vra: "Is dit reg om vleiseter te wees as ek nie van ham hou nie? Ek wil regtig vleis eet, maar ek hou net nie van ham nie!"

As eenkant was ek sowat 8 jaar vegetariër voordat ek ooit 'n tofu gehad het, maar ek moet erken dat ek dit regtig die eerste keer as ek dit probeer het!

Sien ook: Meer algemene vrae oor vegetarisme

Hoe sal ek genoeg voeding as 'n vegetariër kry as ek nie tofu eet nie?

Ek vermoed egter dat daar meer aan hierdie vraag is as met die oog. Die meeste mense is 'n bietjie bekommerd oor die verkryging van al hul benodigde voedingstowwe wanneer hulle 'n vegetariese dieet, en veral proteïene, aanvaar, ten spyte van die feit dat dit regtig maklik is om meer as genoeg proteïen op 'n vleislose dieet te kry. As jy voel dat jy "tofu" moet eet, is dit omdat jy regtig dink dat jy 'n soort vleisvervanger moet hê? As dit so is, goeie nuus, hoef jy nie 'n vleisvervanger te hê nie, en selfs as jy my nie glo nie, is daar baie vleisvervangers daar buite, behalwe tofu. Hier is 'n paar ander vleis plaasvervangers om te probeer:

Wat kan vegetariërs vir proteïene eet in plaas van tofu?

As dit net proteïene is waaroor jy bekommerd is, moenie bang wees nie, Quinoa is hier!

Quinoa , saam met ander volgraan , bone, neute en blaargroentes, bied baie proteïene vir vegetariërs en vegane. Vegetariërs kan ook eiers en suiwelprodukte eet vir 'n proteïen en kalsiumhupstoot. Hier is nog meer hulpbronne oor proteïen vir vegetariërs:

As ek 'n vegetariër is wat tofu haat, wat is daar nog vir my om te eet?

Nog 'n moontlikheid as jy wonder of vegetariërs tofu moet eet, is dat jy net nie seker is wat daar as vegetariër is nie, behalwe tofu en blaarslaai. Wel, as dit die geval is, laat my gerus wees dat jy waarskynlik sal vind dat jou repertoire van kosse uitbrei eerder as krimp as 'n vegetariese. Hoekom? Omdat jy aangemoedig word om allerhande opwindende nuwe kosse te probeer wat jy nog nooit tevore gehad het nie.

As jy 'n nuwe vegetariër is, of net daaraan dink, kom uit na 'n plaaslike vegetariese restaurant en probeer 'n paar dinge op die spyskaart - anders as tofu, natuurlik. Geen vegetariese restaurante waar jy woon nie? Probeer 'n Thaise kosrestaurant en proe 'n verskeidenheid groentetrestaurants en noodlegereg of probeer vleislose sop en roerbraai by 'n Chinese kosrestaurant, of hartige Indiese karries en kluitjies by 'n Indiese restaurant, en moenie vergeet van plate wat gevul is met die hemel nie. gegeurde graanslaai en falafel by Midde-Oosterse restaurante. My mond is water, dink net aan al die moontlikhede! Nog steeds nie seker wat vegetariërs anders as tofu eet nie? Hier is 'n paar plekke om meer te leer oor vegetariese kosse :

So dan moet ek eintlik nie tofu eet as ek vegetariër gaan nie?

Dus, as jy wonder of jy eintlik moet eet, moet jy seker wees dat die antwoord nee is! Maar jy wil dalk ondersoek wat dit is wat jy nie van tofu wil hou nie. Dit is so 'n veelsydige kos dat dit regtig 'n tweede verdien en selfs 'n derde kans. En ek praat nie daarvan om dit reguit uit die karton te eet nie.

Het jy al probeer om na-a- nageregte te gebruik? Of het jou tofu in 'n heerlike kaasvervanger verander? Gehakt in jou gunsteling braaisous en gerooster of gebak tot knapperige perfeksie? Wat van gepaneerde en verander in "visstokkies" of "hoendernuggies" ? Hier is 'n paar meer hulpbronne wat jou kan help om te ontdek dat jy tog 'n tofu-liefhebber is: