20 Minute Resepte

Dit is vir my moeilik om resepte te ontwikkel wat ek ontwikkel, want ek is so gewoond om so vinnig te kook. Dit spog nie - dit is net waar. By Pillsbury het ek gewoonlik sowat 7 uur 10-12 volle resepte gemaak. Wanneer my man my in die kombuis help, maak ek gewoonlik my taak klaar en vat sy.

In ieder geval, dink ek dat omdat daar min voorbereidings tyd vir hierdie resepte is, enigiemand hulle in minder as 20 minute kan maak.

Gebruik bevrore groente, bereide vleis, meng, en souse kan voorbereidingstyd tot sowat vyf minute sny.

Lees die resep deur en maak seker dat jy al die bestanddele (of goeie plaasvervangers) byderhand het. En as jy nie in die kombuis ervaar word nie, haas nie! Geniet net die proses. Miskien is jy nie in 20 minute gereed om te eet nie, maar jy sit nog steeds 'n uitstekende maaltyd op die tafel met min moeite. Geniet.

Twintig Minuut Resepte