Crockpot Tex-Mex Resepte

Met kouer weer hier, kry my crockpot 'n goeie oefensessie. Of ek moet sê, my crockpots! Ek vind dit nodig om vyf crockpots, van verskillende groottes en vorms, te hê: 'n kwartier ovaal, twee vier-kwart-rondtes, 'n 1-kwart en 'n 1-pint stadige kookplaat. Dit sal elke crockpot resep waarvoor ek kan dink, hanteer. Voeg 'n paar pittige bestanddele vir 'n paar fantastiese crockpot Tex-Mex resepte.

Tex-Mex, of Suidwes, resepte kan jou regtig op 'n koue aand opwarm.

Die kombinasie van geure, teksture en speserye is so wonderlik. En as jy die sjef is, kan jy die hitte- en speseryvlak beheer. As jy 'n nuwe resep probeer, gebruik die onderste punt van die speserye. Jy kan altyd meer byvoeg, maar jy is baie moeilik om die resep sagter te maak.

Geniet hierdie fantastiese resepte hierdie week!

Crockpot Tex-Mex Resepte